MASTERCLASS "PRO MUA LIVE" - MALU WILZ
Coș de cumpărături
⭐️ LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 199 lei ⭐️
Professional Make-up & Skin-Care

MASTERCLASS “PRO MUA LIVE”

Bun venit la Academia Malu Wilz, locul în care frumusețea se transformă în artă!
Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru proiect, PRO MUA 🔴 LIVE, un eveniment de excepție ce aduce în prim-plan, numeroși makeup artiști cunoscuți din social media, ce vor susține masterclass-uri unice și captivante!

PRO MUA 🔴 LIVE CONCEPT
Academia MALU WILZ își propune să fie mereu în avangarda frumuseții și să ofere oportunități inedite comunității pasionaților de beauty.
În acest sens, am pregătit acest nou proiect special, care să ne aducă mai aproape de makeup artiștii profesioniști, invitându-i chiar în mijlocul vostru, pentru a împărtăși secretele lor excepționale.

5 MARTIE 2024 – CRISTINA DUCEAC, Masterclass Corrective & lifting makeup – Enhancing Beauty
7 FEBRUARIE 2024 – LALA CHIRILA, Masterclass Timeless Elegance: “A Romantic Makeup Affair”


13 DECEMBRIE 2023 – ARIANA HASHEMI, Masterclass HOLLYWOOD RED PASSION
15 NOIEMBRIE 2023 – PATRICIA NACU, Masterclass GLAM SMOKEY EYES
18 OCTOMBRIE 2023 – GEORGIANA HARPA, Masterclass GRAPHIC INSTA LOOK
20 SEPTEMBRIE 2023 – LUMINIȚA MOLDOVAN, Masterclass SMUDGED BRIDAL EYELINER

Orar Masterclass-uri: 10:00 – 16:00 (intervalul include pauza de prânz, sesiune Q&A și sesiune foto-video)

De ce să participi?

 • Vei învăța de la cei mai buni
 • Îți vei dezvolta abilitățile în machiaj
 • Vei afla trucuri și tendințe noi
 • Vei avea ocazia de a interacționa LIVE
 • Vei întreba direct makeup artiștii și vei primi răspunsuri despre trucurile și secretele lor de succes
 • Vei primi video cu informațiile cumulate la masterclass

Pe lângă asta, vei crea conexiuni cu alți pasionați de makeup iar la finalul fiecărui masterclass vei primi o diplomă de participare ce îți va atesta cunoștințele dobândite iar taxa de participare 500 lei, va fi compensată 50% în produse la alegere ta.

Cum poți participa?
Pentru a participa la aceste evenimente deosebite, urmărește paginile noastre de social media și fii la curent cu anunțurile și înscrierile.
Numărul de locuri este limitat, așa că grăbește-te să te înscrii și nu pierde șansa de a lua parte la această experiență unică!

Suntem nerăbdători să vă intampinăm la Academia MALU WILZ pentru a trăi împreună pasiunea pentru machiaj, a învăța de la cei mai buni și a transforma frumusețea într-o adevarată operă de artă!
Te așteptăm cu brațele deschise la evenimentele noastre inedite, alături de numeroși makeup artiști profesionisti!


Bună, draga mea!
Hai să ne cunoaștem! 

Eu sunt Cristina Duceac, make-up artist și trainer, creator de conținut pe Instagram, pasionată de frumos, de estetic, de oameni. Am 30 de ani, iar în acest domeniu minunat activez de 7 ani. Locuiesc la munte, lângă Câmpulung Moldovenesc, la poalele muntelui Rarău. Deși locul unde activez nu este tocmai o metropolă, ci chiar dimpotrivă, asta nu m-a oprit să cred în mine, să mă inventez și reinventez ori de câte ori a fost nevoie, să evoluez în fiecare zi câte puțin și să ajung unde sunt acum. Am ajuns să am cursante din toate colțurile țării și ale lumii atât la cursurile online cat și la cele fizice. Așadar, the sky is the limit este motto-ul după care mă ghidez. 

Pe data de 5 Martie ne vom întâlni la Academia MALU WILZ din Pitești unde voi susține un Masterclass cu și despre frumos: Corrective & lifting makeup – Enhancing Beauty. Martie este luna femeii. Cum ar fi să îți faci un cadou frumos? Cum ar fi să investești în tine și în pasiunea ta? 

De ce să participi la acest Masterclass?

 • pentru că îți voi deschide o ușă secretă către lumea machiajului
 • te voi învăța cum să realizezi un machiaj corector al sprâncenelor și al ochilor, bazat pe tehnici de lifting, potrivit majorității clientelor
 • vei vedea tehnica mea de contur pentru un lifting al trăsăturilor
 • îți voi arăta tehnica mea pentru un machiaj al tenului ultra-rezistent
 • vei învăța cum să machiez buzele pentru un Plumping Effect
 • îți voi povesti despre modul meu de lucru cu clientul, limbajul corporal adecvat
 • te voi îndruma să găsești o strategie potrivită pentru tine pentru a atrage clienți 
 • îți voi da tips & tricks pentru fotografia perfectă și promovare în social media
 • vei primi explicații în detaliu, pas cu pas, pentru fiecare nelămurire a ta
 • vei avea ocazia să ne cunoaștem și să interacționăm live
 • îți voi răspunde la toate întrebările posibile și imposibile 

Abia aștept să ne cunoaștem și să facem magie împreună! Eu îți promit că va fi un eveniment pe care nu îl vei uita prea curând și de la care vei avea multe de învățat.

Cu drag,
Cristina Duceac
Makeup Artist & Trainer


Bună tuturor!

Sunt Lala Chirilă, make-up artist și trainer cu o poveste captivantă de transformare: în numai două sezoane am reusit sa îmi umplu agenda de cliente.
Cândva absolventă a Facultății de Drept și cu un master în Dreptul Afacerilor, am decis să-mi urmez pasiunea arzătoare pentru machiaj.
Cu inima deschisă către frumusețe, am fondat un salon de înfrumusețare în Constanța, unde am avut privilegiul de a aduce la lumină frumusețea unică a fiecărei persoane.

Ceea ce a început ca o pasiune s-a transformat într-o carieră strălucitoare și acum mă aflu într-un moment captivant al vieții mele. În calitate de fondatoare, lucrez la deschiderea propriei academii de machiaj, unde aspir să împărtășesc nu doar tehnici, ci și inspirație și încredere.

Cu bucurie și nerăbdare, pregătesc un Masterclass minunat în Pitești alături de echipa Malu Wilz România. Împreună vom explora și învăța arta machiajului într-un mod autentic și plin de frumusețe. Vă invit să vă alăturați călătoriei mele și să descoperim împreună lumina și culorile fascinante ale machiajului.

Pentru că luna Februarie este luna iubirii ❤️ vă voi prezenta Timeless Elegance: “A Romantic Makeup Affair” concentrându-ne pe eleganța romantică.

Data: 07 FEBRUARIE 2024

Iată ce veți putea descoperi și dezvolta în cadrul acestui masterclass:

• Durabilitate: învățați tehnici și secrete pentru a realiza un ten strălucitor, rezistent și radiant pe termen lung.
• Magie în detaliu: descoperiți cum să adăugați detalii subtile care transformă machiajul într-o operă de artă romantică.
• Eyes that Speak: învățați să creați priviri expresive și captivante, evidențiind frumusețea naturală a ochilor într-un mod sofisticat.
• Coloritul pasiunii: explorează paleta de culori potrivită pentru a exprima pasiunea într-un mod rafinat și elegant.
• Secrete atemporale: aprofundați-vă cunoștințele cu privire la tehnici și trucuri care transcend tendințele, creând un machiaj atemporal.
• Finisări chic: învățați cum să aplicați finisajele perfecte pentru a completa și a eleva look-urile voastre la nivelul următor.
• Explorarea creativității: descoperiți cum să vă lăsați inspirați și să adăugați o notă personală fiecărui machiaj creat.

Abia aștept să vă cunosc și să vă împărtășesc tehnica mea de machiaj. Pe curând!

Cu drag,
Lala Chirila
Makeup Artist & Trainer


Bună! 

Numele meu este Hashemi Ariana, am 23 de ani și activez în domeniul beauty încă de la 16 ani.
Anul acesta am terminat facultatea de Hair Make-up and Prosthetics la UAL, în Londra, una dintre cele mai renumite facultăți de artă din lume.
Mereu mi-au placut machiajele îndrăznețe, colorate sau de corecție. Iubesc această meserie pentru că pot regăsi un zâmbet la finalul zilei, pe clienții care ne oferă completă încredere, fie pentru nunta lor sau orice alte ocazii. Punctul meu forte aș putea spune că este abilitatea de a mă mula pe nevoile personale ale clienților/modelului.

Voi opta pentru un machiaj avantajos pentru acest Masterclass și asta aș vrea să vă învăț și pe voi, cum să aplicați o tehnică pe diferite tipuri de ten, ochi, buze, etc.
Dintotdeauna am fost atrasă de tot ce înseamnă artă și culoare, mă inspir din tot ce mă înconjoară, astfel, pe lângă makeup sunt și tehnician de unghii și realizez că orice lucru făcut până acum, a fost datorită pasiunii pentru frumos.

Frumosul care arata diferit in ochii fiecaruia.

Data: 13 DECEMBRIE

De ce să te inscrii la Masterclass?

Ținând cont că luna Decembrie este plină de sărbători, vă voi prezenta realizarea unui machiaj “HOLLYWOOD RED PASSION” care să fie in pas cu trendurile de astăzi.

 • Abordarea corectă a tipologiei tenului și particularităților pielii
 • Ne vom axa pe pregătirea corectă a tenului și aspectul “glowy” al acestuia.
 • Ce produse folosim și ce tehnici, pentru o rezistență de durată.
 • Învățăm cum să scoatem în evidență trasăturile feței sau cum să le schimbăm prin corecție.
 • Aplicarea cu ușurință a rujului roșu și cum ajungem la un rezultat armonios între machiajul ochilor, al tenului și al buzelor.
 • Aplicarea genelor în colțul extern pentru un efect de lifting.

Detaliile fac diferența iar în acest masterclass voi impărtăși cu voi secrete pe care le-am învățat de-a lungul timpului și care ne pot ușura munca. 
Abia aștept să vă cunosc!


Salut!

Luminita Moldovan este numele meu, am 25 de ani și sunt din Alba Iulia.
De aproape 10 ani, mi-am descoperit aceasta pasiune de a machia…din greșeală.
Poate te intrebi, cum? Ei bine, după o experiența eșuată total, la un salon de la mine din oraș. În acea noapte mi-am jurat să nu mai las pe nimeni să se atingă de fața mea! Iar așa am început să mă îndrăgostesc de pensule și culori.
Am fost finalista L’Oreal Beauty Vlogging School 2020 unde am câștigat premiul I pentru cea mai bună fotografie de prezentare produs.
In 2021, am câștigat premiul de cea mai votată fotografie în cadrul finalei CAMP DM România cu machiajul “Statement Bronzy Look”.
Anii au trecut cu multe apariții în reviste precum “Jurnalul de estetică” în cadrul HOLLYWOOD Glam Contest by MALU WILZ și cu multe colaborări de tip brand ambasador.
Sunt o iubitoare de animale și nu îmi văd viața fără ele. Împreuna cu Maya, pisica mea oarbă, am susținut un Masterclass de makeup în scopuri caritabile, pentru ONG-ul care i-a redat speranța la viață.
În prezent, predau atât cursuri de bază cât și de automachiaj și de perfecționare.

Data: 20 SEPTEMBRIE 2023

De ce să te înscrii la Masterclass?

Pentru că SMUDGED BRIDAL EYELINER este unul din cele mai cerute machiaje din sezonul de evenimente şi este stilul care se potrivește oricărei pleoape si oricărei fizionomii.
Bonus, indiferent ce nuanțe alegi sau ce intensitate, nu vei da greș cu el.
Îți voi explica în detaliu, de la A la Z, toți pașii prin care să realizezi acest machiaj, simplu și rapid. Rapid, pentru ca nu toți clienții au răbdare. Nu vorbim în termeni pompoși și academici, ci o să fie ca într-o ieșire cu o prietenă. Friendly și relaxantă.

Ce vei învăța la Masteclass?

 • Alegerea corectă a produselor de îngrijire, în funcție de tipul de ten
 • Pregătirea tenului pentru aspectul de “Glass skin”
 • Corecția sprâncenelor cu aspect natural
 • Eyeliner și măsurători
 • Tehnica actuala de blenduire ușoară a liniei de tuș
 • Conturarea feței pentru efectul de lifting
 • Machiajul tenului fără efect de mască (no cakey zone)

Bună!

Numele meu este Georgiana Harpa, am 23 de ani și sunt make-up artist cu o experiență de aproximativ 9 ani. Locuiesc în Buzău unde îmi desfasor și activitatea, predau cursuri individuale pentru începători, de perfecționare și bineînțeles, machiez cliente pentru evenimente.
Pasiunea pentru machiaj a început de mic copil însă pe acea vreme nu m-aș fi gândit că voi reusi să ajung atât de sus. Pentru a mă perfecționa, am participat la foarte multe Masterclass-uri atât fizice cât și online.
Am pornit în acest domeniu neavând informațiile și produsele necesare, am fost abordată de persoane străine pentru a le machia iar de aici, am realizat că asta este menirea mea în viață.
Pornind de la 0, am ajuns sa dețin foarte multe informații în domeniu, produse profesionale și astfel cererile pentru cursuri au început să apară în număr din ce în ce mai mare.
De la o simplă dorință de a deveni make-up artist, am ajuns să machiez săptămanal foarte multe cliente pentru evenimente, să predau cursuri și să inițiez persoane si astfel, am ajuns să dețin propriul salon de machiaj.
Sunt tare incantată că voi susține Masterclass-ul la Academia Malu Wilz în Pitești, cu tema “GRAPHIC INSTA LOOK”.
Data: 18 OCTOMBRIE
Ce veţi învăţa la Masterclass?
• Pregătirea tenului folosind produse de skin-care adecvate
• Stabilirea reperelor care te vor ajuta la schiţarea şi realizarea machiajului
• Machiajul ochilor şi al tenului în texturi cremoase şi uscate
• Punctele de reper pe care trebuie să le luăm pentru realizarea unui machiaj grafic
• Tehnici moderne de make-up
• Foarte multe informaţii şi trucuri extra
• Aplicarea genelor smocuri cu efect cat-eye.
Abia aştept să ne întâlnim şi să vă prezint tehnica mea de machiaj!
A voastră, Geo!


Hello Beauties,

Numele meu este Nacu Patricia Alina, am vârsta de 28 ani și locuiesc în Piatra-Neamț.
Profesez în domeniul beauty ca Make-Up Artist de 6 ani și Make-up Trainer de 2 ani și sunt fascinată de frumos. Iubesc să machiez încă din perioada liceului iar totul a început cu acea ,,paletă clasică” formată din 1000 de farduri colorate și zero cunoștințe în domeniu.
Cu trecerea timpului, cu multă voință și o implicare 100%, am reușit să dezvolt această pasiune într-o meserie full time, care îmi aduce fericire, împlinire sufletească și susținere financiară.

Îmi place să-mi petrec timpul liber alături de familia mea, să mă plimb și să mă inspir pentru lucrările mele, din natură. Pentru a mă menține mereu conectată cu acest domeniu, am descoperit pasiunea pentru machiajul de tip face-paintig care îmi stimulează creativitatea, imaginația și atenția la detalii.
Pentru anul acesta mi-am propus să bifez mai multe obiective, iar unul dintre ele este să susțin Masterclass-uri fizice în țară, primul dintre ele fiind la Academia Malu Wilz, unde o să va prezint viziunea și tehnica mea de lucru asupra machiajului GLAM SMOKEY EYES.
Am ales această tematică deoarece este unul dintre cele mai cerute tipuri de machiaj în rândul clientelor și cursantelor mele.

Data: 15 NOIEMBRIE

Ce vei învăța la acest Masterclass:

 • Începem cu echilibrarea, hidratarea și nutriția tenului
 • Cum să realizezi rapid un blending frumos și curat
 • Cum să adaptezi machiajul în funcție de fiecare fizionomie a clientei tale
 • Aplicarea și combinarea pigmentilor pentru un aspect wet al pleoapei
 • Tehnica de lifting
 • Cum alegi fondul de ten potrivit clientelor tale în funcție de subton, nuanță și finishul acestuia
 • Machiajul rezistent fără a încarcă tenul
 • Aplicarea genelor false
 • Conturarea sprâncenelor și a buzelor (Tips&Tricks)

Vă promit un super Masterclass plin de informații prețioase!

Abia aștept să ne cunoaștem.


Înregistrare

  Produse originale

  Made in Germany

  Plată securizată

  Plătești online, în siguranță

  LIVRARE RAPIDĂ

  Între 24 – 48 ore

  Retur Garantat

  Ai 14 zile drept de returnare

  Abonează-te la Newsletter şi descoperă prima veştile bune! (primești CADOU extra reducere de 10% la prima comandă!)

  Deschide chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  MALU WILZ
  Bună! Te pot ajuta?