Metode de plată şi livrare - MALU WILZ
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile ≥ 199 lei
Professional Make-up & Skin-Care

Metode de plată şi livrare

METODE DE PLATĂ
Fiecare comandă online se achită prin una din cele 3 modalităţi:
1. Numerar la livrare
2. Plată cu cardul prin procesator PlatiOnline
3. Virament cu ordin de plată

Descriere metode de plată:
1. Plata la livrare, presupune achitarea comenzii prin sistem clasic, ramburs, la agentul curieratului.
2. Plata cu cardul prin PLATIONLINE.RO
• Poţi efectua plata online cu cardul personal sau business, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2), inclusiv cardurile de salarii.
• Nu plăteşti niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile cu cardul.
• Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
• Siguranța informațiilor tale este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului tău ci le trimite criptat pe o conexiune securizată, către banca procesatoare. În acest fel informațiile tale sunt în sigurantă.
• Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii emitente cardului tău, indiferent de valuta pe care o deţii în cont. Pe extrasul de cont, pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea cu numele: MALU WILZ
• Finalizează comanda parcurgând toţi paşii indicaţi din formularul de comandă iar la metoda de plat, selectează Plată online cu card (Visa/Maestro/Mastercard) şi vei fi direcționat pe pagina securizată Plationline.ro unde vei introduce datele cardului → Plationline.ro verifică datele cardului și cere autorizarea plății prin sistemul adițional de securitate 3D Secure → Apoi autorizează plata prin parola 3D Secure → Suma va fi blocată în contul tău → MALU WILZ BEAUTY RO SRL va fi notificat că plata a fost autorizată → Depozitul MALU WILZ România va procesa comanda în aceeaşi zi sau în ziua imediat următoare → Coletul este preluat de curier, moment în care se încasează integral suma blocată.
• Așadar, atunci când finalizezi comanda și autorizezi plata, contravaloarea acesteia va fi blocată în contul tău la dispoziția MALU WILZ BEAUTY RO SRL. Conform reglementărilor Visa și Mastercard încasarea sumei, în cazul comenzilor cu livrare la domiciliu sau în easybox, se face atunci când expediem comanda către tine (moment în care produsele părăsesc depozitul MALU WILZ BEAUTY RO SRL, în baza awb-ului de livrare, pentru expedierea comenzii către punctul de livrare ales).
• Dacă se constată că expedierea comenzii nu este posibilă, vei fi notificat/ă și se trece la deblocarea sumei (conform legilor în vigoare, deblocarea poate dura între 1-30 zile, în funcție de banca emitentă a cardului).
• Pentru mai multe detalii și informații privind sistemul securizat de plată online, vă recomandăm să accesați pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

3. Plata prin virament
Pentru plăţi prin virament direct în contul nostru, poți achita menționând numărul comenzii sau poți aștepta pe e-mail factura fiscală. Plata poate fi efectuată într-unul din conturile conturile noastre: RO94INGB0000999907442805 deschis la ING Bank sau RO35CECEDJ0101RON0641285 deschis la Cec Bank.
După ce ai efectuat plata, te rugăm să ne trimiți confirmarea electronică pe adresa de e-mail: office@maluwilz.ro. În acest moment, comanda ta va fi procesată și livrată în cel mai scurt timp.

PROCESARE COMENZI ŞI LIVRARE
• Comenzile de minimum 199 lei beneficiază de transport gratuit, excepţie fac campaniile cu livrare gratuită, indiferent de valoarea comenzii.
Livrări în easybox prin Sameday, pentru comenzile achitate cu cardul sau prin virament: 14,50 lei
Livrări la adresă prin Urgent Cargus/Sameday, comenzi cu ramburs, în București și național, inclusiv în localităţile cu km suplimentari: 19 lei.
• Livrările comenzilor online se fac prin curierat rapid Urgent Cargus/Sameday, în 24h, max. 48h, in zilele de luni – vineri.
• Comenzile transmise până în orele 15:00, se procesează şi se predau curierului în aceeaşi zi (valabil pentru comenzile plasate L – V), urmând să fie livrare în sistem door to door sau în easybox, în funcţie de detaliile din comanda. Comenzile plasate după orele 15:00 vor fi procesate şi preluate de curierat, în următoarea zi lucrătoare. Comenzile plasate în weekend, începând cu vineri orele 15:00, vor fi procesate şi predate curierului, începând cu ziua de luni a săptămânii imediat următoare. Livrăm în orice localitate prin curierat rapid Urgent Cargus/Sameday.
• Costuri standard livrări 19 lei (pentru colete de max. 20 kg. cantarite sau calculate volumetric).

De asemenea livrările comenzilor pot beneficia de gratuitate transport, în funcție de promoțiile active sau de valoarea comenzilor.

În situaţia în care un client refuză primirea a cel mult 2 comenzi plasate pe site-ul www.maluwilz.ro, telefonic, e-mail, whatsapp sau social media, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora viitoarele comenzi cu livrare în sistem ramburs prin curierat rapid ci doar de la sediul MALU WILZ BEAUTY RO SRL sau ulterior achitării cu card sau prin virament.

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la tel: +40 743 182 366, +40 726 755 402, +40 248 21 48 05
e-mail: office@maluwilz.ro

Produse originale

Made in Germany

Plată securizată

Plătești online, în siguranță

LIVRARE RAPIDĂ

Între 24 – 48 ore

Retur Garantat

Ai 14 zile drept de returnare

Abonează-te la Newsletter şi descoperă prima veştile bune! (primești CADOU extra reducere de 10% la prima comandă!)

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
MALU WILZ
Bună! Te pot ajuta?