Program de fidelitate - MALU WILZ
Coș de cumpărături
LIVRARE GRATUITA la comenzile mai mari de 199 lei
Professional Make-up & Skin-Care

Program de fidelitate

Ce sunt punctele MALU WILZ?

Punctele MALU WILZ sunt punctele valorice ce se acumulează la toate comenzile efectuate pe site-ul nostru şi se totalizează în contul de client, imediat după plasarea comenzii. În caz de retur sau refuz comandă, punctele aferente comenzilor respective vor fi scăzute în cont.

Ce beneficii am?

Punctele MALU WILZ te vor încadra într-un anumit nivel de client loial ce beneficiază de diferite procente de discount. Acumulând puncte poţi să primeşti extra discounturi ce se cumulează cu toate promoţiile existente în site şi se aplică la finalizarea comenzii, în coşul de cumpărături.
• Discount permanent în funcție de nivelul de fidelitate atins
• Consiliere gratuită
• Personalizare mostre

Cum acumulez punctele MALU WILZ?

Punctele se acordă la valoarea finală a facturii, la valoarea rezultată de plată sau în următoarele cazuri:
1. Creare cont +10 puncte
2. Review produse comandate +10 puncte
3. Review produse comandate +20 puncte în social media (cu dovezi: story, reel, postare, etc)
4. Achiziții produse în site +1 punct / 2 lei
5. Puncte cadou din newslettere

Cum pot folosi punctele MALU WILZ?

Punctele se transformă în reduceri, conform încadrării ca nivel de client loial. Nivelul de fidelitate se actualizează automat, pe măsură ce acumulezi puncte iar în cazul în care punctele vor expira, după 12 luni (calculate de la data validării acestora), nivelul de fidelitate se va actualiza.

Ce valoare au punctele MALU WILZ?

Valoarea punctelor MALU WILZ se corelează cu comenzile efectuate și este calculată la valoarea de vânzare, ce include TVA, respectiv 1 punct / 2 lei. Punctele acumulate nu pot fi convertite și solicitate valoric în lei. Punctele MALU WILZ nu sunt transmisibile.
Nivel fidelitate
Client VIP Bronze → – 5% între 500 – 999 puncte de fidelitate
Client VIP Silver → – 10% între 1000 – 1999 puncte de fidelitate
Client VIP Gold → 20% mai mult de 2000 puncte de fidelitate

INFO

MALU WILZ BEAUTY RO SRL este privată de orice responsabilități pentru toate consecințele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalități ale programului de fidelitate. Cu toate acestea, MALU WILZ BEAUTY RO SRL va depune eforturi pentru a conserva conturile clienților în cazul unor disfunctionalități, pentru ca aceștia să beneficieze de punctele acumulate până la momentul respectiv. Eventualele litigii apărute între MALU WILZ BEAUTY RO SRL și participanții la prezentul program de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de Instanțele Judecătorești competente, de la sediul MALU WILZ BEAUTY RO SRL.

Prin participarea la acest Program, clienții confirmă că au luat la cunoștintă și sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament, ale magazinului online www.maluwilz.ro.

MALU WILZ BEAUTY RO SRL își rezervă dreptul de a modifica regulamentul și modurile de acordare și folosire ale punctelor de fidelitate, fără o avertizare prealabilă.

Produse originale

Made in Germany

Plată securizată

Plătești online, în siguranță

LIVRARE RAPIDĂ

Între 24 – 48 ore

Retur Garantat

Ai 14 zile drept de returnare

Abonează-te la Newsletter şi descoperă prima veştile bune! (primești CADOU extra reducere de 10% la prima comandă!)

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
MALU WILZ
Bună! Te pot ajuta?