SYE EYE PATCHES - MALU WILZ
Coș de cumpărături
⭐️ LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile ≥ 199 lei⭐️
Professional Make-up & Skin-Care

SYE EYE PATCHES


De ce ar trebui să folosesc
SYE EYE PATCHES?Microclimat
Patch-urile pentru ochi deschid porii pentru o absorbție mai bună și mai intensă a ingredientelor din creme și seruri.


Hidratare
Reduc vizibil liniile fine cauzate de nivelul scăzut de hidratare al zonei, în doar 15 minute de la prima aplicare.


Iluminează zona ochilor
Reduc cearcănele şi conferă prospeţime ochilor obosiți.


Rafinează pielea
Menţin un nivel optim de acid hialuronic şi stimulează producţia acestuia.


Reutilizabile de cel puțin 365 de ori, recomandate pentru rutina zilnică de îngrijire acasă, în cadrul tratamentelor cosmetice, pentru makeup artiști.

 • Țesute cu argint purificat 99,9%, printr-un proces unic la nivel mondial – cea mai înaltă puritate posibilă!
 • Argintul are un efect răcoritor, calmant, antiinflamator, decongestionant și stimulează procesul natural de regenerare a pielii.
 • Acțiune naturală prin eliberarea de ioni de argint
 • Fără silicon, foarte ușoare, cu stabilitate maximă pe piele
 • Vegan, cruelty-free – adecvate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă
 • Dispozitiv unisex 
 • Recomandat tuturor categoriilor de consumatori, inclusiv celor cu implanturi, proteze, stimulatoare, etc.

Pot fi utilizate cu:

 • Apă – efect propriu datorită argintului
 • Produsul tău din rutina zilnică de îngrijire a ochilor (serum / cremă)


THE NEXT GENERATIONDISPOZITIV REUTILIZABIL PENTRU OCHI

Patches din textil argintat


Reutilizabile!
Patch-urile SYE pentru ochi pot fi reutilizate de cel puțin 365 de ori.


Țesătură textilă argintată 99,9%!
Acțiune naturală prin eliberarea de ioni de argint


OEKO-TEX® STANDARD 100!
Țesătura textilă argintă a patch-urilor pentru ochi este certificată conform OEKO-TEX® STANDARD 100


Made in Germania 100%!
Patch-urile SYE sunt concepute și produse în totalitate în Germania.Utilizare cu un produs de îngrijire:

Oferă zonei delicate din jurul ochilor o îngrijire optimă prin utilizarea patch-urile SYE în combinație cu produsul tău preferat. Patch-urile cu argint SYE intensifică acțiunea produsului de îngrijire prin deschiderea porilor, favorizând o absorbție completă și eficientă a tuturor ingredientelor active, astfel încât acestea vor pătrunde cât mai adânc în piele. Totodată prin efectul temporar de ocluzie, se contracarează pierderea umidității și irosirea  ingredientelor active. 

Utilizare cu apă:

Patch-urile SYE sunt create din țesătură din argint fin în proporție de 99,9%, obținut printr-un proces unic la nivel mondial – cea mai înaltă puritate posibilă! În contact cu apa, patch-urile SYE formează ioni de argint la suprafață, ce acționează în mod natural împotriva semnelor îmbătrânirii pielii. Argintul este un adevărat agent antimicrobian având efect direct asupra respiraţiei celulare, ameliorează diversele afecțiuni dermatologice, nu doar cicatrizează ci și calmează pielea și stimulează procesul natural de regenerare a pielii.

Argintul este un miracol anti-îmbătrânire cu eliberare de ioni de argint ce acționează asupra pielii datorită efectelor de calmare, antiinflamator, decongestionant și tonifiant, combatând semnele obișnuite ale îmbătrânirii pielii și stimulând procesul natural de regenerare a celulelor pielii. Rezultatul obținut este încetinirea procesului de îmbătrânire și o piele netedă, hidratată și tonifiată.

Efectul obținut este o piele mai netedă, mai hidratată și mai tonifiată, în timp ce procesul de îmbătrânire este încetinit iar cearcănele, pungile de sub ochi, ridurile şi liniile fine, sunt reduse.

Astfel, patch-urile SYE sunt un supliment ideal pentru rutina ta zilnică de îngrijire și sunt recomandate în special persoanelor ce doresc să își îngrijească pielea în mod natural, neinvaziv.
SYE EYE PATCHES in makeUp

Multifuncţionalitatea SYE PATCHES se extinde şi în sfera makeup artiştilor, oferind suplimentar în acest caz, protecţie în timpul machiajului ochilor. Astfel, poţi aplica magicele SYE EYE PATCHES cu un produs cu efect instant (fiolă concentrat / serum intensiv), ce va asigura un nivel optim de hidratare şi nutriţie… un MUST în makeup, dealtfel. Vei obţine astfel un efect 2 în 1: îngrijirea zonei de sub ochi şi protejarea acesteia sub forma unei mantii argintate, ce-ţi va permite să machiezi impecabil ochii şi să-ţi pui în valoare talentul creator. După îndepărtarea SYE EYE PATCHES, zonele vor fi suple şi netede iar aplicarea fondului de ten şi /sau a concealer-ului va fi impecabilă, desăvârşind astfel creaţia ta de makeup artist.     


SYE EYE PATCHES in treatment 

Un tratament exclusivist dedicat zonei de sub ochi, poate fi inclus în orice tratament cosmetic, realizat în centrele de înfrumuseţare. Indiferent de produsul pentru care ai optat ca şi cosmeticiană, concentrat activ tip fiolă, serum intensiv sau cremă pentru ochi, SYE PATCHES vor acționa instant și eficient: pielea va fi infuzată şi hidratată în profunzime, liniile şi ridurile fine vor fi estompate iar zonele pufoase de sub ochi vor fi decongestionate şi tonifiate, conferind prospeţime şi luminozitate zonei iar ochilor, o privire strălucitoare. Pentru permanentizarea efectelor, clientele vor include SYE PATCHES în rutina zilnică de îngrijire iar rezultatele obţinute se vor concretiza într-o întinerire vizibilă datorată boost-ului oferit zonei ochilor. Mod de utilizare: 

1. Aplică serul sau crema ta de ochi, direct pe patch-uri.

2. Fixează patch-urile sub ochi și lasă serul sau crema să acționeze, timp de 10-15 minute.

3. După fiecare utilizare, curăță patch-urile cu apă călduță şi săpun (solid sau lichid).

4. Pune patch-urile curățate pe piatra organică SYE STONE și așteaptă 1 minut până se usucă.Ce este SYE STONE?

SYE Stone este un suport de păstrare ce favorizează uscarea patch-urilor pentru ochi în doar câteva secunde. Este fabricat dintr-un material natural și organic, asemănător cu roca vulcanică, cu proprietăți absorbante excelente. Datorită structurii cu granulație fină semi-aerată, SYE STONE funcționează ca un burete – 100% fără substanțe chimice sau aditivi. Pur și simplu așezați patch-urile curate pe suportul Stone după fiecare utilizare – puteți vedea cum apa din acestea este transferată suportului SYE Stone și mai departe, este evaporată.
EYE PATCHES NORMALE 

 • Sunt de unică folosință sau reutilizabile de cel mult de 2-3 ori
 • Sunt în mare parte realizate din silicon
 • Au puține ingrediente active și /sau uneori nu de cea mai buna calitate 
 • Ingredientele active nu pot fi alese sau combinate de utilizator
 • Flexibilitate limitată și/sau dimensiune improprie
 • Generează deșeuri din plastic și silicon și poluează mediul

SYE EYE PATCHES 

 • Reutilizabile de cel puțin 365 ori (1 dată/zi)
 • Realizate din material textil argintat
 • Efect propriu instant datorat ionilor de argint
 • Funcționează cu orice tip de produs : serum, cremă, fluid concentrat pentru ochi
 • Uşoare ca o pană, pentru o fixare perfectă
 • Protejează mediul şi diminuează impactul asupra resurselor


Reutilizabile!

Patch-urile SYE pentru ochi pot fi reutilizate de cel puțin 365 de ori.

Certificat conform OEKO-TEX® STANDARD 100!

Țesătura textilă argintă a patch-urilor pentru ochi este certificată conform OEKO-TEX® STANDARD 100 (sistem de certificare la nivel global, fondat în anul 1992 în Germania).

Dacă un produs textil este marcat cu eticheta OEKO-TEX® STANDARD 100, poți fi sigur că toate componentele au fost testate pentru substanțe dăunătoare și au fost catalogate ca fiind sigure pentru sănătate.


Țesătură textilă argintată 99,9%!

Acțiune naturală prin eliberarea de ioni de argint

Made in Germania 100%!

Patch-urile SYE sunt concepute și produse în totalitate în Germania.

MALU WILZ România este unic importator și distribuitor în România.


Disponibile exclusiv la MALU WILZ ROMÂNIAÎncearcă patch-urile noastre reutilizabile, din țesatură subțire argintată și bucură-te de multiplele beneficii pe care le oferă argintul pur în proporție de 99,9%. Principiul nostru 3Rs – REDUCE – REUSE – RECYCLE


Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări pe care noi, ca marcă, le cunoaștem şi în egală măsură, dorim să le și abordăm.

Sustenabilitatea se află în prim-planul tuturor deciziilor noastre, astfel, nu este întotdeauna ușor să le luăm și adesea ne obligă să facem compromisuri.

Producția, produsul în sine și transportul sunt poziționate în mod durabil de-a lungul lanțului valoric. Pentru că noi, ca marcă, dorim să ne aducem cea mai mare contribuție posibilă și să avem un impact pozitiv asupra mediului.

În calitate de companie de comerț electronic, este dificil să renunțăm complet la ambalaje, cu toate acestea, dorim să ne aducem cea mai bună contribuție posibilă și să ne bazăm pe principiul celor 3R.Schimbarea ușoară a culorii patch-urilor pentru ochi este garanția noastră că utilizăm 99,9% argint pur!
Răspunsurile la întrebările tale (FAQ)


DE CE SE POATE SCHIMBA CULOAREA SYE EYE PATCHES PENTRU OCHI ÎN TIMP?

Argintul este un metal și metalele se oxidează în anumite condiții. Umiditatea poate accelera acest proces. Pentru a contracara oxidarea, am dezvoltat SYE STONE, care usucă SYE EYE PATCHES în câteva minute. Schimbările de culoare nu afectează eficacitatea SYE EYE PATCHES.

DE CE POT UTILIZA SYE EYE PATCHES PENTRU OCHI MAI MULT DE 365 ORI?

Conform informațiilor actuale preluate din testarea zilnică efectuată pe subiecți umani, patch-urile pentru ochi au aceeași eficacitate și după 365 de zile, exact ca în prima zi. Pentru a demonstra prelungirea duratei de funcționalitate a patch-urilor, testarea zilnică a acestora sub condiția unei igiene desăvârșite, continuă într-un salon de cosmetică profesională din Germania, iar numărul utilizărilor (pornind din ianuarie 2023 și până în 10 iulie 2023) a ajuns la 461 și nu se va opri aici. Am putea spune că patch-urile noastre pentru ochi pot fi utilizate la infinit – la fel cum fac și competitorii noștri cu produse din plastic și silicon. Aceasta afirmaţie este valabilă doar în teorie în cazul nostru, deoarece efectul ionilor de argint încetează doar atunci când țesătura argintată nu mai există. Cu toate acestea, facem o distincție între teorie și practică și testăm în fiecare zi, pentru a putea onora fiecare promisiune pe care o facem.

POT LĂSA SYE EYE PATCHES PE TIMPUL NOPȚII?

Răspunsul este: Da, este chiar recomandat să lași SYE EYE PATCHES pe timpul nopții! SYE EYE PATCHES au fost special concepute pentru a obține un efect de lungă durată și intens. Deci poți lăsa cu încredere SYE EYE PATCHES pe piele pe timpul nopții, pentru a o îngriji intens în timpul somnului.
Pentru utilizare: Pur și simplu aplică produsul de îngrijire pe fiecare SYE EYE PATCHES și presează-le ușor sub ochi. Lasă SYE EYE PATCHES să acționeze cel puțin 15 minute – sau pe timpul nopții pentru un rezultat mai intens.
Dimineața, îndepărtezi SYE EYE PATCHES și le speli cu apă călduţă şi un săpun blând. Apoi le așezi înapoi în suportul SYE STONE, care îndepărtează umiditatea din SYE EYE PATCHES în câteva secunde. Astfel, vei avea mereu SYE EYE PATCHES proaspete și pregătite pentru următoarea utilizare.

CE BENEFICII ADUC SYE EYE PATCHES REUTILIZABILE?

SYE EYE PATCHES reutilizabile sunt un element-cheie pentru o rutină de înfrumusețare eficientă și durabilă, care luptă împotriva cearcănelor, liniilor fine, pungilor de sub ochi și a ridurilor periorbitale laterale. Prin utilizarea regulată, obții rezultate optime. Spre deosebire de produsele de unică folosință, ce trebuie mereu cumpărate, SYE EYE PATCHES reutilizabile, simplifică procesul, fiind concepute pentru 365 de utilizări, putând fi folosite în fiecare zi timp de 1 an. Și aici stă diferența față de produsele de unică folosință: doar o rutină aduce rezultate! SYE EYE PATCHES reutilizabile contribuie, de asemenea, la o rutină de înfrumusețare prietenoasă cu mediul înconjurător, reducând deșeurile și conservând resursele. Deci atât pielea ta, cât și planeta noastră beneficiază de pe urma lor!

CELE MAI BUNE EYE PATCHES PENTRU OCHI, ÎMPOTRIVA CEARCĂNELOR?

Atunci când adresați această întrebare, căutați o soluție care să fie eficientă, confortabilă și durabilă. Pad-urile reutilizabile SYE EYE PATCHES îndeplinesc toate aceste criterii și multe altele.
SYE EYE PATCHES sunt fabricate dintr-un material textil special, argintat și pot fi reutilizate de până la 365 de ori. Sunt acoperite cu argint pur în proporție de 99,9%, ceea ce le conferă proprietăți dovedite de regenerare celulară și reducere a umflăturilor. Aceste proprietăți le fac deosebit de eficiente împotriva cearcănelor.
În plus, SYE EYE PATCHES pot fi utilizate cu orice ser. Ele îmbunătățesc absorbția serului și intensifică efectul acestuia, ceea ce duce la îmbunătățiri vizibile într-un timp mai scurt.
SYE EYE PATCHES sunt vegane, nu sunt testate pe animale și sunt fabricate din 100% produse cosmetice naturale, sunt fabricate exclusiv în Germania, ceea ce garantează o calitate ridicată și cele mai stricte standarde de producție.
PAD-urile reutilizabile SYE EYE PATCHES reprezintă alegerea supremă împotriva cearcănelor, având în vedere atât sănătatea pielii dumneavoastră cât și protejarea mediului înconjurător.

OCHI UMFLAŢI? CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU ACEŞTIA

SYE EYE PATCHES este un produs special conceput pentru tratarea ochilor umflați. Acesta oferă o combinație unică de eficiență, durabilitate și confort.

Iată principalele beneficii ale SYE EYE PATCHES:

– Reutilizabile de cel puțin 365 de ori: SYE EYE PATCHES sunt o soluție eficientă şi durabilă pentru ochii umflați, deoarece pot fi reutilizate în fiecare zi, de cel puțin 365 de ori.
– Fabricate cu argint pur în proporție de 99,9%: argintul are efecte răcoritoare, calmante și de reducere a edemelor, ceea ce duce la un ameliorarea eficientă a zonelor congestionate.
– Fără silicon: structura ușoară a SYE EYE PATCHES oferă o fixare perfectă fără a fi nevoie de silicon.
– Vegan și fără teste pe animale: SYE EYE PATCHES sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și au fost dezvoltate fără a fi testate pe animale.

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu SYE EYE PATCHES, urmați acești pași simpli:

– Curățați fața în profunzime și uscați-o.
– Luaţi SYE EYE PATCHES din SYE STONE și umeziți fiecare SYE EYE PATCHES cu 3 picături de ser la alegere.
– Lăsați SYE EYE PATCHES să acționeze timp de aproximativ 20 de minute pentru a beneficia în totalitate de efectele lor răcoritoare, calmante și de reducere a edemelor.
– Îndepărtați SYE EYE PATCHES cu grijă și curățați-le conform instrucțiunilor de utilizare, apoi puneţi-le înapoi în SYE STONE, astfel sunt pregătite pentru următoarea utilizare.


Produse originale

Made in Germany

Plată securizată

Plătești online, în siguranță

LIVRARE RAPIDĂ

Între 24 – 48 ore

Retur Garantat

Ai 14 zile drept de returnare

Abonează-te la Newsletter şi descoperă prima veştile bune! (primești CADOU extra reducere de 10% la prima comandă!)

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
MALU WILZ
Bună! Te pot ajuta?