VEGAN - un trend în industria beauty şi un stil de viaţă - MALU WILZ
LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile ≥ 199 lei
Professional Make-up & Skin-Care

VEGAN – un trend în industria beauty şi un stil de viaţă

MALU WILZ – PRODUSE VEGANE

Evoluăm şi ne aliniem trendurilor setate de tehnologii, nutritionişti, ecologişti şi nu în ultimul rând, de omenirea tot mai conştientă de sustenabilitate şi conservarea resurselor actuale. În actualitatea cotidiană, tot mai mulţi oameni renunţă la produsele şi ingredientele de origine animală, trend ce a cuprins şi industria beauty şi implicit brandul MALU WILZ, care a dezvoltat formule unice, exclusiv cu ingrediente de origine vegetală şi totodată a upgradat formulele actuale, eliminând compuşii de origine animală. Astfel tot mai multe produse MALU WILZ au fost clasificate ca fiind VEGANE, numărul acestora urmând să crească pe măsură ce se vor reanaliza formulele, avându-se drept scop, eliminarea în totalitate a ingredientelor de origine animală, optându-se pentru cele de origine vegetală şi cele de sinteză, obţinute în laborator.

Produsele MALU WILZ deja certificate, poartă sigla VEGAN pe ambalaj (dacă acesta a fost conceput iniţial exclusiv cu ingrediente vegetale) iar cele a căror formulă a fost reanalizată şi clasificată ca formulă vegană dar dispun de ambalaj fără sigla VEGAN, vor fi semnalate prin orice metodă (newsletter, flyer instrucţiuni folosire, info site, etc.) 

Directive de aliniere la formule VEGANE:

  • Eliminarea ingredientelor de origine animală
  • Eliminarea ingredientelor produse de diverse specii (mătase, miere)
  • Eliminarea ingredientelor derivate (carmin)
  • Eliminarea compuşilor auxiliari de origine animală (ce nu sunt incluşi în INCI: de ex. pudra de albuş de ou folosită la stabilizarea gumei xantan)
  • Reconsiderarea întregului lanţ de furnizori de materie primă

Tratamente VEGANE MALU WILZ:

Graţie reconsiderării formulelor produselor profesionale MALU WILZ este posibilă acum efectuarea unui tratament VEGAN. Întreabă cosmeticiana ta şi stabiliţi împreună planul de tratament VEGAN MALU WILZ. De asemenea am fi foarte bucuroşi să vă oferim informaţii despre produsele noastre şi să vă recomandăm un centru beauty unde să beneficiaţi de îndrumare profesională, calitate a serviciilor şi calitate veritabilă a produselor.

PRODUSE PROFI MALU WILZ (utilizate exclusiv în saloane la tratamente) şi RETAIL MALU WILZ (destinate consumatorului, disponibile în online shop) certificate VEGAN până în momentul de faţă, lista urmând să fie mărită considerabil:

2020 ANUL VEGANILOR. DE CE VEGAN?

Câți vegani sunt în lume? De-a lungul jumătății de secol, veganismul a fost minoritatea unei alte minorități. Ce inseamna asta? Conform unui sondaj realizat în 2015 în America, 3,4% din populație era vegetarienă și doar 0,4% era vegană.

Însă lucrurile s-au schimbat rapid de atunci și, potrivit The Economist, 2020 este anul veganului. Căutarea veganismului pe Google arată o creștere de 550% în ultimii 5 ani.

În SUA, procentul veganilor s-a majorat de la 0,4% la aproape 3,5%, care sunt identificați drept „vegani”. Numai în U.K., veganismul a crescut cu 300% în ultimii 5 ani, ajungând la 650.000 de persoane.

Cu toate acestea, statisticile sunt un pic supraestimate din cauza persoanelor ce au alimentația bazată pe plante și sunt catalogate ca vegani. Ce înseamnă asta? Ei bine, este esențial să înțelegem că veganismul este un stil de viață specific și nu doar o dietă bazată pe plante. Vegetarienii care au alimentația pe bază de plante sunt eronat descriși ca vegani, avându-se în vedere doar contextul alimentar. Deci dacă nu ai un stil de viață cruelty-free, atunci nu ești vegan, ci doar un consumator cu alimentație pe bază de plante.

VEGAN NU VEGETARIAN!

Cel mai bun exemplu este cercetarea „Vegetarianismul in America” publicată de revista Vegetarian Times Magazine. Studiul arată că 7,9 milioane de persoane din SUA (3,4% din populația Statelor Unite) urmează o dietă vegetariană, bazată pe plante. Cu toate acestea, doar un milion dintre ei (adică mai putin 0,5%) au un stil de viață vegan.

Percepuți ca fiind mult mai conștienti în comparație cu cei ce au optat doar pentru dietele pe bază de plante, persoanele care urmează un stil de viață vegan au eliminat toate produsele pe bază de animale atât din dietele lor, cât și din vestimentatie. Datorită religiei hinduse, India este una cu cei mai mulți vegetarieni din lume. În India din totalul populației indiene ce însumează 1,2 miliarde, hindușii sunt majoritari, cu un procent de până la 42% însă nu există date oficiale despre câți vegani autentici sunt în India sau în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse originale

Made in Germany

Plată securizată

Plătești online, în siguranță

LIVRARE RAPIDĂ

Între 24 – 48 ore

Retur Garantat

Ai 14 zile drept de returnare

Abonează-te la Newsletter şi descoperă prima veştile bune! (primești CADOU extra reducere de 10% la prima comandă!)

Deschide chat
1
Ai nevoie de ajutor?
MALU WILZ
Bună! Te pot ajuta?